Birliğimizin ilk ziyareti İl Müdürü Ömer Çelik'e

Mustafa BAYRAM başkanlığındaki Osmangazi İncir Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu üyeleri 18 Temmuz 2013 tarihinde Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer ÇELİK’i makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.

Yönetim kurulu üyelerimiz ile tanışan İl Müdürü ÇELİK, yeni kurulan birlik yönetimine başarı dileyerek Bursa Siyahı adıyla tescil edilen siyah incirin Bursa için önemli bir tarımsal ürün olduğuna vurgu yaparak, incirle ilgili ortak projeler geliştirme ve uygula isteğini dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa BAYRAM ise Birlik tüzel kişiliği ve İl Müdürlüğü işbirliği ile; üretim, ürün kalitesi ve pazarlama gibi konularda müşterek çalışmalar yürüterek, üreticilerimizi daha güçlü kılmaya ve aynı zamanda tüketicilere güvenli ve sağlıklı ürün arzının teminine yönelik olarak faaliyetlerde bulunacaklarını belirtti.

Bu haber 12.08.2013 tarihinde eklendi ve 2119 kez okundu.